Parlay systeem

Het parlay systeem is een leuk systeem om te gaan gebruiken om de kans te vergroten dat je een leuke winst gaat behalen. Wanneer je gaat spelen volgens een vast systeem dan heb je meer kans om winst te behalen. Er zijn vele verschillende systemen en strategieën en dit is een systeem die veel gebruikt wordt door de liefhebber van blackjack. Dit komt omdat dit een strategie is die makkelijk te gebruiken is en die je ook snel kunt gaan leren. Het kan best zijn dat dit toch niet een systeem is die bij jou past en Parlay-systeemdan is het goed om te weten dat er ook nog vele andere systemen zijn die je kunt gaan gebruiken.

Hoe werkt het Parlay systeem?

Het is dus erg makkelijk om dit systeem te gaan leren en waar je mee begint dat is om een winst in gedachten te nemen waar je tevreden mee bent. Zorg er wel voor dat deze een beetje realistisch is. Als je gaat spelen en je wint dan verdubbel je de inzet bij het volgende spel. Win je dan weer dan ga je de inzet weer verdubbelen en hier blijf je dan mee doorgaan tot je de gewenste winst behaald hebt. Laten we eens een voorbeeld geven. Stel je begint met vijf euro om te spelen en je wint dan zet je bij het volgende spel tien euro in. Weet je dan weer te winnen dan verdubbel je de inzet weer en dan ga je twintig euro inzetten. Je blijft dus verdubbelen zolang je wint maar mocht het nu zo zijn dat je verliest dan keer je weer terug naar de originele inzet en daar begin je dan weer mee te spelen. Zorg wel dat je weet wanneer je moet stoppen. De kans dat je meer dan vijfmaal achter elkaar wint is minder dan een procent. Wees dus ook tevreden met wat je na een aantal spellen hebt weten te behalen.

De restricties bij het systeem

kaarten-chipsEr zitten wel een aantal restricties aan dit systeem en dat zal ten eerste je inzet zijn. Heb je een aantal keren achter elkaar verloren dan kan het zijn dat je speeltegoed op is en dan houdt het natuurlijk op. Belangrijk is dat je goed gaat kijken naar de minimale en de maximale inzet van de tafel waar je speelt. Wanneer je maar blijft verdubbelen dan kan het ook zijn dat de maximale inzet van de tafel lager is dan de inzet die je wilt gaan plaatsen.

Probeer een systeem eerst voor een vast aantal spellen uit

Net als bij de andere systemen en de strategieën is het ook bij het Parlay systeem belangrijk om het systeem voor een vast aantal spellen uit te gaan proberen. Misschien heb je ook nog wel een ander systeem wat je wilt gaan proberen en dan kun je beide systemen voor een vast aantal spellen gaan proberen en dan zien wat het beste bij je past. Het is immers belangrijk om een systeem te vinden waar jij je prettig bij voelt.

Blackjacken online © 2023
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Loketkansspel.nl
De inhoud op deze website is niet bedoeld voor minderjarigen